icon
hero-family-image

Η μελισσοκομική οικογένεια Καλδανής έχει μια πολυαιώνια ιστορία που ξεκίνησε το 1880.

icon-bee

family-image family-image family-image family-image

Με αφοσίωση στην τέχνη της μελισσοκομίας και την παράδοση γενιά προς γενιά, η οικογένεια Καλδανή έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο αξιόπιστα και σεβαστά ονόματα στον χώρο της μελισσοκομίας στην Ελλάδα.

Με συνεχή προσήλωση στην ποιότητα και την καινοτομία, η οικογένεια Καλδανή συνεχίζει να προσφέρει υψηλής ποιότητας μέλι και μελισσοκομικά προϊόντα, διατηρώντας ζωντανή την παράδοση και το πνεύμα της επιχείρησης μέσα από τις γενιές.

Οι Εγκαταστάσεις

facility facility

Το συσκευαστήριο 470 τ.μ. είναι εγκατεστημένο στο Δήμο Θεσπρωτικού Πρέβεζας.

    Περιλαμβάνει δύο αίθουσες:

  • αίθουσα συσκευασίας
  • αίθουσα παραγωγής μελιού που περιλαμβάνει ψυκτικό θάλαμο 50 τ.μ. για βιολογική συντήρηση κηρυθρών.

Δίκτυο Διανομής

dianomi

H Οικογένεια μας διαθέτει ένα δίκτυο προώθησης προϊόντων που καλύπτει το σύνολο της Ελληνικής Επικράτειας.

Η διάθεση των προϊόντων γίνεται κυρίως από τα εξής σημεία διανομής: Μέσω της κεντρική αποθήκης Εταιρίας Διανομής Τροφίμων σε Σουπερ Μάρκετ και Οπωροπωλεία όλης της Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδος.

Από τις εγκαταστάσεις του συσκευαστηρίου, προς τους πελάτες που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα μέσω οργανωμένου πρακτορείου ταχυμεταφορών.

greek-honey
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΛΙ

Το ελληνικό μέλι ξεχωρίζει για την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητά του. Η μοναδική βλάστηση και η ποικιλία των ελληνικών φυτών που ανθίζουν στο ελληνικό έδαφος προσφέρουν στο μέλι έναν μοναδικό χαρακτήρα και αρωματικότητα.

Η θερμή κλίμακα της Ελλάδας ευνοεί την παραγωγή μελιού υψηλής ποιότητας και αξιόπιστης διατροφικής αξίας. Το ελληνικό μέλι είναι συνώνυμο της φυσικότητας και της αυθεντικότητας, αντιπροσωπεύοντας μια παράδοση που μετρά αιώνες και μια γεύση που κερδίζει τις καρδιές των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο.

Πιστοποίηση ISO

Η εταιρεία εφαρμόζει Πιστοποιητικό Ποιότητας ISO 22000:2005 σε όλες τις φάσεις παραγωγής – συσκευασίας.

Το σύστημα ISO (Σύστημα Διαχείρισης της Ασφάλειας Τροφίμων) είναι ένα εξειδικευμένο σύστημα Ελέγχου για τα τρόφιμα και αφορά στην υγιεινή και ασφάλεια των τροφίμων. Το σύστημα ISO είναι υποχρεωτικό σύμφωνα τόσο με την Ευρωπαϊκή όσο και με την Ελληνική νομοθεσία, στην οποία θεσπίζονται οι γενικοί κανόνες υγιεινής των τροφίμων, καθώς και το υποχρεωτικό της τήρησης των κανόνων αυτών.

Το σύστημα ISO εφαρμόζεται στη διαδικασία παραγωγής ενός συγκεκριμένου τροφίμου και καλύπτει όλα τα στάδια παραγωγής, από την παραλαβή των Α΄ υλών μέχρι και την τελική χρήση των προϊόντων από τους καταναλωτές. Το ISO 22000:2005 είναι ένα Διεθνές Πρότυπο για την Διαχείριση της Ασφάλειας και Υγιεινής των Τροφίμων που καλύπτει τις απαιτήσεις του HACCP.